28maj
PÅ: maj 28, 2020 In: Nordic Athlete

Mitt stora mål är att bidra med mina kvalitéer för att vi alla skall lyckas inom laget. Det är en individuell sport men i Visma ski classics är lagarbete en väldigt viktig del. Mina personliga mål är att utvecklas på alla områden för att i så stor utsträckning som möjligt vara med och hjälpa laget i tävlingarna. Jag vill vara en offensiv och orädd åkare som är framme och gör jobbet men även samlar poäng till laget när det är möjligt.

Att få chansen att vara en del av Nordic Athlete är väldigt inspirerande. Detta är något jag inte hade kunnat drömma om när jag för första gången stod på vasaloppsstarten som motionär. När jag nu får vara en del av ett lag med en av de bästa i långloppscirkusen gör det mig oerhört inspirerad och motiverad. Att vi även lyckats knyta till oss en damåkare som hör till en av världens bästa sprinter och är ett nytt ansikte på denna arena gör det hela mer spännande. Laget har höga målsättningar och nu börjar det hårda jobbet för att uppnå dem. Vi har alla förutsättningar för att lyckas!

Leave reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *