Tietosuoja

GDPR, yleinen tietosuoja-asetus, on uusi, kaikkia EU-maita koskeva laki, jonka tarkoitus on lisätä yksityishenkilöiden tietosuojaa.

Otamme tietosuojan ja yksityisyyden suojan vakavasti ja käsittelemme kaikkia asiakkaittemme henkilötietoja huolellisesti. Tietosuojakäytäntömme selittää ja täsmentää, kuinka käsittelemme rekisterinpitäjänä kävijöittemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 2016/679 mukaisesti. Verkkosivujemme käyttäjänä hyväksyt, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Team Nordic Athleten tietosuojavastaavana toimii Espen Traeldal  info@nordicathlete.ski.

Evästeet
NordicAthlete.ski käyttää evästeitä (cookies). Käytämme evästeitä, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Keräämme Google Analyticsin avulla tilastoja verkkosivuston käyttäjämääristä, käyttäjien käyttöjärjestelmistä ja verkkoselaimista sekä niiden versioista, jotta voimme kehittää verkkopalveluamme. Voit käyttää verkkosivustoa myös ilman evästeiden sallimista omalla tietokoneellasi. Se saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkopalvelun toiminnallisuuksiin ja käyttäjäystävällisyyteen.

Täältä löydät lisätietoa evästeiden hallinnasta yleisimmillä verkkoselaimilla:

Chrome: Linkki ››

Safari: Länk ››

Firefox: Linkki ››

Internet Explorer: Linkki ››

Kolmannet osapuolet
Voimme julkaista tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita verkkosivuillamme. Näillä kolmannen osapuolen verkkopalveluilla on omat, riippumattomat luottamuksellisuutta koskevat sääntönsä. Siksi emme voi ottaa vastuuta näiden linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä ja toiminnoista. Koska haluamme kuitenkin varmistaa oman verkkopalvelumme tietosuojan, otamme mielellämme vastaan näihin linkitettyihin verkkopalveluihin liittyviä kommentteja.

Henkilötietojen vastaanottaja
Emme myy, välitä emmekä muullakaan tavalla luovuta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Poikkeuksen muodostavat ne luotetut kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä verkkopalvelun ylläpidossa ja toimintamme hoitamisessa, mikäli nämä osapuolet sitoutuvat pitämään tiedot luottamuksellisina, eivätkä käytä niitä muuhun kuin sovittuihin tarkoituksiin. Voimme myös jakaa henkilötietosi silloin, kun katsomme sen välttämättömäksi lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi, verkkopalvelun toimintaperiaatteiden ylläpitämiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi. Verkkopalvelun käyttäjistä kerättäviä ei-henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa kolmansille osapuolille.

Keräämämme henkilötiedot
Keräämme sähköpostiosoitteet, nimet, osoitteet ja puhelinnumerot ainoastaan niiltä, jotka aktiivisesti luovuttavat nämä tiedot lähettämällä viestejä verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Tietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin sinun ja NordicAthlete.skin välinen viestintä edellyttää tai kunnes ilmoitat meille, että haluat meidän poistavan tiedot.

Sinulla on aina oikeus pyytää rekisteriote itseäsi koskevista tiedoista maksutta. Tiedot voit pyytää maksutta, pyynnön voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@nordicathlete.ski.

Voit vaatia, että virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot korjataan. Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen info@nordicathlete.ski.

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä kansalliselle valvontaviranomaiselle, joka on Ruotsissa Datainspektionen (Tietosuojan tarkastuslaitos) ja Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimisto.

NordicAhtlete.ski pidättää itsellään oikeuden tehtä tähän tietosuojaselosteeseen muutoksia tai päivityksiä milloin tahansa. Voimassa olevan version löydät käymällä säännöllisesti tällä sivulla.

Päivitetty viimeksi: 2020-05-26